13 Temmuz 2011 Çarşamba

ÜLKÜCÜ HAREKETİN MHP'ye İSYANI !

ÜLKÜCÜ HAREKETİN MHP'ye İSYANI !
Hepimiz biliyoruzki tabandan,tavana Ülkücü hareketin mensupları,Genel Başkan ve Genel Merkezden hoşnut değiller.Bunun bir çok sebepleri varken,balıca  sorun bence ÜLKÜCÜ -siyasetçi tezatından hasıl olan durumdur.
14 yıllık Genel Başkanlık döneminde MHP bir türlü istenilen başarıyı yakalayamamıştır.Bunun başlıca sebeplerinden biride Bahçelinin karizmatik bir lider olamayışının yanında,her defasında kendisine yol arkadaşı olarak seçtiği şahıslarla birlikteliğinde tabiri caizse "fos" çıkmasıdır.Heleki son seçimler sırasında 10 Genel Başkan yardımcısının porno kaset skandallarından dolayı istifa etmeleri,bunun yanında 10 yıl emanet ettiği İstanbul il Başkanının,Genel merkezi ve hareketi bile hiçe sayarak,istemeyerekte olsa ülkücü hareketin oylarıyla MHP de milletvekili adayı olduğu için,meclise vekil olarak girmesi ve buna MHP genel merkezinin acizlik içerisinde seyirci kalmasıdır.
Başta söylediğimiz,partili ve Ocaklı tezatındada artık sona gelindiği aşikardır.Öyleki,MHP ye hizmet etmiş,partililer zamanla ayrıldılar veya köşelerine çekildiler,Ocaklılar ise her zaman partiye ve Ocağa sımsıkı sarıldılar,ve sarılıyorlarda.Heleki 1980 öncesi Ülküc Hareketin mensupları arkadaşlarını omuzlarında taşırken etmiş olduğu yeminlerine bağlılığını halen daha devam ediyorlar,ama gelin görünkü siyasette davasına yıllarını vermiş ve halan daha bu davada en büyük makam ve mevki "bu davanın neferi olmaktır " diyen bu yiğit dava adamları,ne hikmetse ne partide,nede Genel seçimlerde vekil olamıyor veya listelere giremiyor.Zaten aldıkları Ocak terbiyesiyle,hiç bir göreve talip olunmaz,görev verilir düsturunu yaşatmak Ülkücü karakterinin en önemli öğelerinden birisi olduğunun bilinciyle yaşar.
Son Haziran genel seçimlerinde meclise giren 53 milletvekilinden kaç tanesi Ülkü Ocakları kökenli? Kaç tanesi Ülkücü ?
Halbuki her seçimde gözü kapalı MHP'ye oy atan Ülkücülerin hiçmi fikri önemli değil veya,oyu atan 5 milyon Ülkücü ye karşılık,bu seçilen vekillerin kaç tanesinin Ülkücü Hareketin dışında, aldıkları oy sayısı kaç tır sizce?
AKP iktidara geldiğinde ankarada söyledikler "KERİZLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ" diye dalga geçerken,şimdide MHP Genel merkez yönetimi Ülkücü Hareketlen mi dalga geçiyor,Ülkücü harekete ;" odunda olsa aday,mecbursun oy atmaya " mı demek istiyor ?
Başbuğ aramızdan ayrılıp ebedi hayata göç ettiğinin akabinde Tuğrul Türkeş'in adaylığına "padişahlık mıki babadan oğula geçsin" diye avaz avaz bağıranlar,14 yıl boyunca MHP'yi bir arpa boyu yol kaztedemeyen Bahçeli ve ekibinin halan daha bu makamları işgal etmelerindeki ısrarına ,şimdi bizde soruyoruz :
PADİŞAHLIK MAKAMIMI O KOLTUKLAR ?
Neden bırakmamakta ısrar ediyorsunuz? Padişahmısınız? Çokmu kudretlisiniz? MHP İstanbul il başkanı İhsan Barutçu yu neden istifa ettiremediniz?
MHP genel Başkanı ve Genel merkezinin ne yöneticilik kabiliyeti,nede bu partinin,bu hareketin güç ve kudretine sahip ehil kişiler değillerdir.
Genel Başkanlık senede bir Başbuğun mezarını sulamak ve danışmanlarının hazırladığı metinleri katib-i adil gibi okumaktan ibarettir.
5 milyon 580 bin ÜLKÜCÜ,POTANSİYEL GENEL BAŞKAN ADAYIDIR  !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder